Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Det finns dom som saknarsaknar



dom känner mig som flingan
och dom tror att jag är vacker
men ingen har sett mig som du

dom har inte torkat mina spyor
och tvättat mina blödande sår

dom har inte sett mig likblek
med slangar överallt

gråter på gatorna numera
har slutat bry mig
somnar uttmattad på trottaren
glömmer vem som är vem

bara snälla rör mig inte

lämna mig ifred nu förihelvete

piskar mig själv
som du gjorde
alltid med värme såklart

och skriver
jag skriver ta mej sjutton hela tiden
att jag går nu älskling
måste släppa taget

men jag kan inte
du är för vacker alldeles
för mycket min och
du kunde mig utantill

köttet ruttnar inombords
i brist på dina smekningar
min kropp är ett tomt skal

jag saknar dig så fruktansvärt

jag saknar att tillhöra dig
att bara vara din
och ingen annans

nu är jag allas
och ingens

och kysser
lika hjärtlöst
som jag alltid borde gjort




Fri vers av ulli
Läst 736 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-12 19:39



Bookmark and Share


  wildrose
Vilken text!
Otrolig djup och berörande.
Hoppas du har det bra nu.
2011-03-12

    Sanera
Otroligt starkt skrivet, jag gillar det!
2010-08-30

    99knivesinside
"gråter på gatorna numera
har slutat bry mig"

yes, jag var där. Senast i lördags faktiskt. Det är liksom en övernaturlig sorts smärta som inte lättar upp ens när man somnar av utmattning från allt gråtande. Jag har turen att vakna igen.
2010-08-13

  Michaela Dutius
Det droppar blod från dina ord
2010-08-13

  Yrre VIP
Mycket stark text som berör men för många dom.
2010-08-12

  Sonja Sidorow Lapington
Du skriver så starkt att jag blöder inombords!
2010-08-12

  mayhem and order
Alltså, den är nästan helbra med din finfina ordnade bild till. ja.
2010-08-12

  issac.a.m
dina ord berör själen och hjärtat,förstår att det känns tungt ,jag önskar att jag kunde lindra din smärta ,allt jag kan göra är att finnas, hjälpa till ... men jag tänker på dig och skickar en varm kram..
din bror issac
2010-08-12

  Ola Rydberg
riktigt starkt berörande
och slutet var snyggt
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli