Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som om något fattas mej

Som om något fattas mej
eller
som om jag tappat något

Känslan
av att inte vara hel
speglar en längtan

Till bokskogar och gräsklädda kullar
Till hav och vita stränder
Till doft av tång och havets brus
Till djupa ögon och leende läppar
Till den famn där jag vilar som i
en hamn

Där och då
inte förr

Blir jag hel igen




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-12 22:03



Bookmark and Share


  Ametysth
Miljön är annan, men känslan... ja, något fattas mig också, det är den där famnen som gör oss hel. Fint sammanfattat här.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders