Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min gamla verklighet....

Mardrömmen som en gång var min verklighet.

Den kommer alltid att finnas där, djupt inne i bakhuvudet.

Känslan kommer tillbaka varje gång jag stänger ögonen.

Jag vill inte sova, för då kommer drömmen tillbaka.


Mardrömmen som en gång var min verklighet....




Fri vers av EllinH
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinH