Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Islamic Relief mfl samlar just nu in pengar till de drabbade i Pakistan.Har du en femma över (och det har du) så...


Tålamod

Låt oss nu
inte träta
om längden
på profetens skägg

Vi bygger en moske
under vars tak
alla får plats

Slår upp ett tält
under himlen
återvänder
till det enkla

Fastan
bryter vi med vatten
och dadlar
det räcker
inget överflöd

Stilla sinnet
tvätta hjärtat
rent från hat
och le
när de hånar vår tro

Vi bjuder in beduinerna
och sitter tysta
genom natten
över en kopp te

Det vi inte behöver
och det är mycket
ger vi till de fattiga
och de är många

Barnen
glöm inte barnen
låt de leka fritt
utan alltför många
förmaningar

Minns profetens sista tal:
Bönen,bönen,bönen




Fri vers av Ali D VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP