Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks rim.

Du underbara kärlekssång, då låter som en fågelsång.

Fåglarna de kvittrar, och vi sitter och fnittrar.

Du håller hårt i handen min, och jag njuter att ha min hand i din.

Vi sträcker oss mot varann, för att sedan omfamna varann.

En kram från kropp till kropp, jag tror det finns hopp.

En kyss går det att få? Ja det må ni tro då.

En kyss från läpp till läpp, jag tror att jag blir knäpp.

Jag vill bara ha mera, kan man få flera?

Mitt hjärta det slår, och det darrar i mitt lår.

Jag tror att jag är kär, och undrar var det här bär.

Bort till kärlekens bädd? Är jag väl förberedd?

Jo det vill jag tro, annars blir det ingen ro.

För njuta det bör man, annars så dör man.
/ Ingberg 2010












Fri vers av Ingberg
Läst 14344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingberg