Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i hoppet om att inte prata för "döva öron"


Svårt finna ord som är precisa

kroppen hjärnan sinnet fullt av oönskade intryck

det som betyder mest för mig just n u

är vinden som omsluter mig

varsamt med svallande händer utan avtryck


en kropp med öron så trötta

ett liv på branten till fallet ständigt redo

att kämpa för att hålla sig kvar


tänk dig du är medvetslös

men tvingar benen att plöja framåt


ett rum har du då besökt


där finns många andra kvar

som jag inte önskar min ovän ens

att tvingas stå ut med

tills det skrikande lyset

äntligen slocknar




Fri vers av Kim VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-13 11:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Går rakt in - starkt igenkännande - även om jag inte är där - just nu. . .
2010-08-14

  Jaseph
Jag gillar ditt sätt att rada upp substantiv i den första raden. Jag gillar sökandet efter de rätta orden. Det är så svårt att tala. Du gör det lätt att lyssna.
2010-08-14

    Max Poisé
här finns inga döva öron i din krets..lyssnar och tar in varje stavelse med största möjliga respekt
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP