Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdnadstvist

mareld brinner
av torkade tårar
när kvinna blivit barntjuv
lilla pappa
och på ditt torg
handlar man med lögner
lilla pappa
när din kärlek sägs
vara fel
vem går då till ditt hus
och säger att kärlek
är allt




Fri vers av Michael Lilja
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja