Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAR HIMMEL



Frukten av säden
blommar nu på
sommarens sista
månad

Träden börjar bära
bär och frön i stora
klasar som alltid när,
höstvind

Men värmen ligger
kvar i augusti moln
tryckande värme
dallrar i stadens,
betong

Längtan idag till havet
var stark idag men jag
möter havet en annan
dag du och jag och,
havet




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen