Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somligt glömmer man aldrig


8ve rime

"Förgätmigejens frön har hår som sitt-
er kvar på strumpor, slynan gått på äng
och åkrar med." Förtroget, sade Britt
en jäntas moder, som nu stoppa peng
och peng igen i springans lystna mitt
på tvättmaskin, och hata dotterns gäng.
Så lär av Brittas trista dyra knog
att lufsa blomsteräng är rent ofog




Bunden vers av Lady Alassa
Läst 624 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 17:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superbt!
2010-09-07

  lilla t
Du är briljant! WoW!
2010-09-02

  Anna*
Snygg octave rime!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa