Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtärandestund

 

 

asken vilar i hand

gnista flyger

antänder

 

 

väggar andas mjukskuggor

vill mig icke

illa

 

sluter ögon om

värms

 

afton slutes sakta om pyrande slinga

 

stenar kallna

i

 

minnesglöd

 

asken rister

bladguld

 

markstegen andas

tysta

 

okomna

 

jag fryser

lindar sjalen

varv till varv om

 

ensam är stundtals förtärande

 

 

 

aftonvingar bär mig vidare




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-15 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser