Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till yttermera visso




Kan du vara

kan du vara dig själv

kan du vara själv

kan du själv




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-16 09:49



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, en ny sån däringa titel med ett fantastiskt uttryck, gillar jag
och texten me
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP