Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken?

Vinklade vrår, steniga mossar.. En borg av rivet material

Spöken lever av vår rädsla, fingrar på våra känslor

skriker i våra döva öron.. Sätter dimmmiga syner

och fuktiga pannor i bilder av en tid för länge sen

Kroppens temperatur sjunker, frostas av dödens besök

Det går en vals i det stora rummet av tomhet

Där flyger existensen på lättade vingar

Visslar tyst en sorgsen melodi..

Blåser ett bevis av närvaro mot vår kind

Ger oss rysningar över huden och flyter bort i

 besvikelsen av att inte längre finnas till..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 463 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-08-16 14:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och intensitet!
2010-08-17

  miramin
Mitt hjärta skriker
WOW <3
2010-08-16

    Max Poisé
Dina texter är alltid läsvärda och jag skulle önska att du minskade radavståndet och komprimera texten.
2010-08-16

  firefire
fint om (hjärn!?)spöken... bra beskrivet av dig..
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish