Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bar utan kläder


vakentimmar, du andas imma

duggregnar, jag nakensimmar

blötrynkor, knottrar kroppen

brösttoppen, kittlar livsgrenen

den rosa stenen, inunder benen




Fri vers (Fri form) av miraas
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraas
miraas