Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten på en gås

 

varför
frågar jag mig
ska jag bli ledsen?
varför låter jag inte orden rinna av mig
"som vatten på en gås"?

kanske för att jag inte är någon gås




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-16 18:53



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Men du är en kvinna med genomsyn, du kan genomskåda!
2010-08-17

  Anna*
Härlig! Med ett så enkelt svar som säger allt i sin enkelhet. Gåsar kan men inte jag för jag är ingen gås. =0)
2010-08-16

    Torun
Underbar! Det känns så självklart :)
2010-08-16

  Rosmarin
sant!
2010-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Du är en kämpe.
2010-08-16

  himlen.luktar.skit
Mycket bra!

"för att jag inte är någon gås"

... ett så enkelt svar som samtidigt säger så mycket.
2010-08-16

  Johan Bergstjärna VIP
Ta INGEN skit Syster Dyster!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger