Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva är..

 

att skriva är att våga:

sig ut på svag is
tänja orden till deras bristningsgräns
blotta sin egen innersta längtan
brottas med sin svaghet
snudda vid en annan människas hjärta
ta emot
öppna sig för tankarnas universum
(och)
se




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-16 22:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mitt i prick Måna, gillar!
2010-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Och att bli trakasserad och mobbad för att man vågat bryta mönstret.

Att skriva är att lämna ut sin inre värld.
2010-08-17

  aol
mitt i prick bravo Måna,
2010-08-16

  Ingela Svenson VIP
Och söka efter bekräftelese!
2010-08-16

  Anna*
Love it! Så är det =0)
2010-08-16

    ej medlem längre
Vågat. Ja! Så bra.
Jag ser
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger