Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

absorbera

Resonera
problematisera
kverulera
referera
konkretisera

Absorbera!

Rimma
versera
publicera
attrahera
sublimera

Absorbera!




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-08-17 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen