Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två pauser

 

 

allting är droppar

reflekterande bubblor

av tystnad

 

färger är viskningar

tonarter

fjäderlätta kyssar

 

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-18 10:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
i dessa pauser pulserar liv
2010-08-18

    Jnåt
lyssnar på färgerna.
2010-08-18

    ej medlem längre
vilka pauser! precis va jag behövde just nu! Tack!!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth