Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarslös...

Ljudlöst smyger jag förbi mitt hjärta

Låtsas att jag inte ser de extra slagen

som egentligen inte ska vara där

Vaggar det till ro i gryningens tidiga ljus

Lovar att lyssna till tankarnas förmaningar

Det stillar sig för stunden, under dagen..

Men när natten kommer fallande så

vaknar det och ger mig ingen ro

Passionen rusar i blodet, gör mig

vild och frustrerad..Hjärtat rusar

jag känner mig mer vild än tam..

Ssscchh, sov nu, hjärtat mitt..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 18:04



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Orden försvinner i den sköna rytmen i ditt språk

budskapet kommer fram i vågor

och sårbarheten är bara styrka
2010-08-18

  Tillbringaren VIP
Härligt beskrivet av ett speciellt tillstånd!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish