Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtgropen


Jag är inte så lättänd
men när någon blottar
sitt ljus och mörker
sin sårbarhet, sin själ
naken i sig själv

då hettar det till
i hjärtgropen.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 22:23



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Vackert! :) Och innerligt :)
2010-03-04

  Blind Boy Grunt
Vackert skrivet, och jag håller med.
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP