Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal skiva

Jag tror att jag gått vidare
men så träffar jag dig igen

och likt en gammal skiva man
en gång älskade men
glömt bort och
sedan hittat igen

kommer känslorna fram på nytt




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-18 23:55



Bookmark and Share


  LePenseur
Den här var väldigt talande. Träffande liknelse och bra beskrivet.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér