Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utebliven film

I huvudet skrev jag
ett manus för vår film

hade varje händelse klar

varje enskild dag
i resten av våra liv

hela livet
vårt liv på film

jag hade ett manus
vi skulle bara spela in

det var allt vi skulle göra





Fri vers av Julius Enströmér
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér