Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trädets mitt

Livet

med sin smärta
liksom även

med den glädje
och kraft

att följa

dom strömmar
som kommer

in i mitt
liv

att ge
efter

vara där

för någon

att även

finna
balansen

i allt som drar
in men även ut

att hålla kvar
fokuset

på min inre
kärna

att inte
förlora

insikten

av den
jag är.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-08-19 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e