Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takfir

Det är ingen slump
att det är en svart flagga
ni hissar
i spåren
av era handlingar

Död
sorg
hat
och splittring
är vad ni sår

Takfirer
hellre
sitter jag ensam
än vid ert bord

Ni famlar i mörker
utan ljus
från Allah
ni är halvt vetande


Era hjärtan
har samma färg
som flaggan
ni så stolt
bär med er

Fruktar ni inte
att en dag
få er bok
i vänster hand?

Er enda chans är
tawba

Gör det
innan ni drar ert
sista andetag
sedan
är det försent








Fri vers av Ali D VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-08-19 21:59



Bookmark and Share


  Manal
vackra ord. ramadan karim
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP