Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odlarmöda

 

Bara för att man odlar kärlek ska man inte vara säker på att få smaka frukterna




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-19 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vad hände då med lagen om sådd & skörd?
2010-08-20

  Johan Bergstjärna VIP
Om man odlar sin egen kärlek, hur ska någon då hindra en från att äta frukterna - det handlar om integritet
2010-08-19

  Ingela Svenson VIP
oh ja, så sant! Inte alltid som det betalar sig, men visst är det bättre än sin motsats, ändå!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger