Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad? Nej, inte mera.

Livet känns inte så värdelöst trots att
jag inte är förälskad. Tänk vad jag
hade fel när jag sa att man blir
lyckligare, jag är lika lycklig nu.
jag behöver inte oroa mig mera,
jag behöver inte anpassa mig,
jag är fri och jag kan se på de
jag gillar utan att misstankar tänks.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 502 gånger
Publicerad 2004-07-06 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart