Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som skuggorna, när solen skyms



nöd, i nervös stillhet
de svarta molnen

lyser molnstrålar, solen



plötsligt, när jag går där bak-
om husväggar,

spelar skuggor, ofångliga



precis som det skymmer,
ångesten, bekymmer

radas upp likt

arkebuseringsrad



i det ögonblicket, finner
inga tankar mer

bara miner minner
djupt ner

under bark och skal



försvinner domnad
förstummad

oklar

som skuggorna,
när solen skyms








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-20 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP