Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var nog så det var.

Du tror inte på mina ord
du låtsas nog. För du vet
att jag tycker att vi inte
passade ihop. Vi hade
aldrig något att prata om,
musiken var det enda vi
hade gemensamt. Ibland
räcker inte musik till, inte
när det är kärlek som gäller.

vår kärlek kommer aldrig tillbaka
det var nog aldrig kärlek vi hade




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 394 gånger
Publicerad 2004-07-06 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart