Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lolita

för dig finns inga tårar kvar
när gränsland
blir främande land
av annans hand
när ingen längre blåser
på dina sår
växer skugga
runt ditt öga
av kalla händer
där du står
med lånade vantar
som är för stora
med stort hjärta
som ingen annan når




Fri vers av Michael Lilja
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-20 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja