Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

savannblomma

 

 

savannblommas tistelljus

strålande

ekrar

 

famnande varandra

ringar

spridas i lufthav

 

lager på lager

lager om lager

 

 skyddar mot kyla

 

kyl icke mitt hjärta

jag ber

ropade nattens drottning

in i rödglödgade handvärn

 

 

läkekvinna läser jordering

prästinnehänder strör läkemalva över länder

 

tempelslöja fläkta

tempelgården blomma

 

 

 

savannblommas tistelljus

strålande ekrar

famnande

 

laxen vandrar uppströms

laxrosa ros

 

bär savannblomma i håret




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-21 16:29



Bookmark and Share


  firefire
å så vackert! har aldrig ens kunna tänka den tanken förut,en lax med savannblomma i sitt hår,men nu gör jag alltså det!;) härligt!
2010-08-22

  Mr Lindemann VIP
Jag vandrar in det ljus som når fram i

famnar av savannblommor som
öppnar sig in i och utanpå mig
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser