Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se människan


Se människan
inte som hon synes vara
utan som hon är

All synd, sorg och smärta
faller då isär

Bortom bländverk och villa
syns det stora i det lilla

Allt förgängligt skall människan mista
dock ej sin eviga gnista




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-22 09:08



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart om att se det som inte syns för ögat men som är så viktigt i mötet med människor. Jättefint! Applåder
2010-08-22

    leelee
Fina tankar...och dikt!
2010-08-22

    ej medlem längre
Vackert och hoppfullt. Att se det som är äkta och bestående är något man vill nå fram till.
2010-08-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP