Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

 

 

Ljuset är den tunna linan

balans mellan gott och ont

andetagsnära

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 12:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
andlös läser jag....njuter
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth