Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnat Charles Chapman




chapmans torg

 


 


 


vindarna över klipphällarna


tillsammans med 


solskensstrålar


 


komponerade stillsamt


en saltstänkt 


vinfylla


 


på chapmans torg


 


 


 


 


 


en lycklig fullträff 


med en 


nickokick


från mitt trekvartsfulla 


packet


 


-luckies 


 


 


 


 


 


;and we sang hey ho let's touch the stars 


 


och vi blev 


stjärnornas-regndropparnas 


bästa sällskap 


 


 


 


 


 


för mitt i natten 


tog vi chansen 


att som oändliga 


mängder atomer 


 


bli ett med asfalten 


 


 


 


 


 


och allt som allt 


 


på chapmans torg 


 


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-22 18:17



Bookmark and Share


    tehdog
gillar som fna
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern