Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda lampor som får röken att bli en kärleksdimma 




bekantar mig med baksidan

 


 


stengatumönstet 


gav vägledning


till bakvägsgränderna 


 


 


 


svarta-röda kontraster


insydda i en spetsmönstrad


flickonärhet


 


 


 


jag ser kulturchockens


fördelar 


acceptansen


friheten


 


 


 


;här delar kanalerna upp landet i 


kärleksmönster 


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 328 gånger
Publicerad 2010-08-22 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern