Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration från filmen garden state


telefonkiosk



tomhet
tomheten
fyller
inget
utrymme
varma tårar sipprar ur röda ögon
huvudet
sprängs
i tomhet
telefonkiosk

ord







Fri vers av mariasan
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan