Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten text med glimten i ögat...inspirerad av tjejsnack och vin...




Snårigt värre

Vi säger ja till bidrag

för rakningsprodukter

för kvinnor

 

Vadå varför ?

 

Du skulle inte fråga

om du såg

skogen på mina ben

 

och snåret där emellan...




Fri vers av sulimaa
Läst 455 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-23 15:09



Bookmark and Share


  blaite
fan den var bra och fyndig
2011-01-14

  Anya VIP
Humor, din text fick mig att le.
2010-09-01

  Lejonhjärtas poesi
Snårskog med livgivande näring till kropp och själ:)
2010-08-24

  Junitvillingen
Hahahaha Sussie, du är så galet kul att jag vill bokmärka denna skojiga pärla till text för att kunna läsa den massa, massa gånger!!!
2010-08-24

  Suzy med punkterna
Tjusigt vännen!
2010-08-23

  blaite
haha så bra. Ja kan köpa en hyvel lovar ;)
2010-08-23

  aol
ler, vackert vännen,
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa