Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnider mina handflator



finner din kropp död
utanför min dörr

mitt hjärta slår några extra slag
för minnen, jag inte glömt

för känslan, känns som jag drömt



i drömmen i natt,
såg jag dig tom på kärlek

med armarna bestämt framför kroppen, i kors
din blick så hård och tom,

på empati och samförstånd



så min bild av dig förändrades i ett slag
du blev, och kom att framstå

som en främling, i mina minnen
skvallrar ännu känslan

av familj



men jag låter det vara, jag släpper
smärtan

jag släpper, det undertryckta i mig

jag släpper, lever kvar

med erfarenheten av ett möte,
som i mångt och mycket var sann



i det eteriska, och det jordiska
gnider jag ut i mina handflator,

låter det brinna,

försvinna







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-24 08:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fängslande rader!
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP