http://open.spotify.com/track/28VwmnD29YNEMh6OwI2uLH

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/28VwmnD29YNEMh6OwI2uLH




Vinterångest målat på dina väggar -Sudda ut



Fixerar okrossbara skärvor från mitt bröst
Lögner och tusen sekunder efteråt
och vi står kvar



Som sommarstrött regn är du
i mina lungor
Jag är torka i monsundrabbat land

som saltflisor på din tunga









Jag behöver sorgen på mina kinder
tvingar orken att ta paus
Tror det är dags
igen



Står stark på andras ben
och driver
motsols





Det håller inte







Magpirr av ångest
Liv i din blick
Dina läppar borde befinna sig
mot min hud





Vill känna
allt

hos dig















Täck mig med närhet snarast
Mitt bröst tillåter inte syre

Strålning mot min hals














Grå moln på min himmel
Det kaosar rejält nu














och jag
stryker med












Fri vers av *Camilla*
Läst 505 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-24 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan, vill inte ens tänka på vad jag skulle gått miste om om mitt klick för tre minuter sedan inte inträffade. Du är grym.
2013-02-26

  Ynklig
Helt underbar. Den fastnar!
2010-09-01

  blaite
Kalasbra text
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*