Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STILLA STUND AV KÄRLEK



Stilla brinner ljuslågan stearinen blir en het källa
och doften sprider sig av ros och apelsinskal i mitt
vardagsrum där jag vill finna ro

mitt hem är min borg där jag vill få känna vila och trygghet
och balsam runt min själ vill städa min själ ren jag vill städa
mina rum till kärlekens sken

jag är inte ensam längre jag bygger mig ett liv åt mig där värmen
sprider sin kärlek runt min själ jag ber om att få hitta hem till mig
själv utan att gå vilse

färgerna sprakar dofter når mina sinnen beröring av en katts närvaro
är en underbar känsla att få helt utan några krav smeker den mjuka
pälsen hör hur min älskade katt spinner i mitt knä en stund då känner
jag mig lugn och full utav
kärlek




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-25 00:43



Bookmark and Share


  Janne
dina ord berör verkligen

du vågar beskriva vad du känner

modigt gjort. betraktaren
2010-08-27

  Anna*
Härligt känsla du förmedlar av en apelsindoftande frid!
2010-08-27

  Gunilla VIP
Vackert!
Precis så borde vi alla
inrätta vår tillvaro!
2010-08-25

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen