Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen närmar sig


Himlen öppnar sitt fönster
ljus, söndrig glasruta
Du slingrar dig i gräset
längst med jordens yta
likt en mask förflyttar sig
rör du dig tungt och långsamt

På lekplatsen, dit du når
suckande utbytande blickar
Det är dig barnen pratar om

Du är inte rädd,
rör vid träden med din styrka
De kraftiga grenarna, tunna bladen
Idag är de vackra, starka och gula

som solen, likt en Van Gogh-tavla
Din jackas segel
öppnar sig, slår i vinden




Fri vers av Gigi
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-25 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi