Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på att alltid vara trött, trött på att ingen lyssnar, vill förstå


TRÖTT

jag är så trött
lägger mig trött när
natten närmar sig

vaknar trött
när dagen gryr

det är tungt
det är jobbigt

att alltid vara trött

det är inget fel
på mig

det är vad läkaren
säger

alla prover
alla värden

är normala

men jag känner
mig inte normal

lägger jag mitt
huvud på kudden

då vet jag
att jag somnar

nästan direkt

men det är visst
normalt

eller så är det
psykiskt

livet har kommit
i kapp mig

jag börjar förstå
hur allt varit

tröttheten gör
mig frustrerad

ja rent av rädd
ibland

tänker om jag
somnar vid ratten

när jag är på väg
till affären

glömmer kanske
att svänga

för dimman framför
mina ögon

gör att jag ser
inte det jag behöver se

nej jag ska inte
måla själva fan på väggen

men jag är så trött
på att vara trött





anits 25 augusti 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-25 15:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
trötthet är mångas gissel, och kanske finns där bot även för dig.
2010-08-26

  poetryGirl
Hösten, den närmar sig..
2010-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Lennon sov en gång flera dygn i sträck.
2010-08-25

  Eva Helene VIP
Har verkligen "alla" prov i detta sammanhang blivit tagna och "alla" undersökningar blivit gjorda? Tycker nog att du borde bli lite bättre utredd. Du är ju trots allt inte 90 år!
2010-08-25

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2010-08-25

  Amorina
Jag känner igen mig i att ha varit så trött. Fint skrivet, det berör mig och väcker egna minnen.
2010-08-25

  arja savela
Känns igen vännen! Orkar inget och vill bara sova med en bra bok.
Fick för mig att vi är som hängbjörkar, gulnar och vill till vinteride.
Kram /Arja
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP