Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagströst

 

 

havet finns i tanken

seglatsen och vinden

 

i evigheten finns allt nära




Fri vers av Rachel Roth
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-25 16:57



Bookmark and Share


  noname_realmind
Mmh... den här tycker jag mycket om...
*bokmärker*
2010-08-29

  Fredrik Stillesjö
Sista strofen får mig att kontemplativt fundera. Bra, tycker Fredrik
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth