Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en sång


Vatten (sång)

kanske är det för hur dina ansiktsdrag mjuknar
kanske är det för hur din vaksamhet vacklar
kanske är det för hur du slutar försvara
hur du slutar att slåss

du är som vatten när du är nära
men ifrån mig är du som eld
och jag brinner

kanske är det för hur dina ögon mjuknar
kanske är det för hur du låter dig betraktas
kanske är det för hur hur du slutar bevaka
hur du slutar se hot

allt jag vill ha men inget du inte är villig att ge
det du har visat får mig att längta efter mer
och jag vill dit igen där ditt vatten svalkar mig

jag brinner
brinner
brinner upp




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Karl den store
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-25 17:35



Bookmark and Share


    vilgot hellros
alltså*
2010-10-25

    vilgot hellros
allt jag är helt knäckt över denna låt, så bra!!
2010-10-25

  Lavinia Röd
Fy fan vad snyggt! Du har en riktigt bra röst och jag gungar med hela vägen! En rungande applåd till dig du begåvade poet! Sparar girigt bokmärket förståss hehe
2010-09-22

    vilgot hellros
sjukt bra, fin röst!
2010-09-13

  Robert Almgren VIP
Vackert, du lyckas verkligen måla med känslorna så att man kan ta del av dem, mycket bra som vanligt!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store