Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt villiga hjärta i vårjubel



vajar vilsamt
vyssjas i välbehaglig värme
vaggas i vänlig viktlöshet
världen är ett värnande vatten

vittrar väderomslag
vårvind, vårflod
vinande, virvlande vågor
vädrande varelser i vegetationen

varseblir en vag värk
viljan vaknar
vällustigt vällande
vettlöst vulkaniskt
vibrerar av vilt växande
vill, vill, vill vidare

vidöppet väntande
vädjar
var är du vördnadsfulla välgörare, välsignade vägledare som ska
väcka
vidröra
vederkvicka

vill veckla ut vingarna
vill vråla vildsint
vill vara ett värdefullt verktyg

vrider mig vanmäktig
vinglar vankelmodigt
vacklar vilset

vandrar vimmelkantig vandringsstigen

vederfares vidunderliga vyer
varm visdom
vidgad verklighet
varats väldiga väv






Fri vers av Karl den store VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-30 08:12



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Virvligt. Vemodigt. Vansinnigt vackert.
2024-05-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
Vackert virkat!
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP