Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag läser alla de där orden som klingar i mig. Och längtan, den stora, som havet, som väller in. Jag vill krypa in i orden, tranformeras, bli dem. Rastlös gråtfärdighet för att jag inte är ord, inte är du som en gång skrev orden.


Vi talar till varandra genom tiden

Ni talar till mig,
ni som levde i en anna tid
och jag vill göra er levande igen

Era ords vibrato i mina stämband
era ords vibrato i mina hjärtband
banden som binder oss samman
era ords vibrato i mig
klingar i andras hjärtsträngar

Det enda jag har -
förmågan att ge vidare
inte mitt eget
utan
allas




Fri vers av Karl den store
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-04 10:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra text Du har DET!!! Fortsätt som stödmedlem Gillar dina texter!!!
2022-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med en väl vald rubrik.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store