Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudlös

jag blir huvudlös med dig
befriad från tankar
förbehåll och tvivel

jag landar
i hjärtat och i fittan
som jämt ropat för döva öron

jag vill va huvudlös med dig
för orden tryter och
jag vill bara stöna




Fri vers (Fri form) av Karl den store
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-14 11:19



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Yes! Känslan är könsöverskridande! Ett jiddish-ordspråk som belyser detta fast från det manliga, huvudlösa könets synvinkel: “Wenn der Putz steht, liegt die Sinne in d’Erde.” :-)

2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store