Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den perfekta stunden



den perfekta stunden
finns den
här och nu
då eller sen

får jag vara med
var jag där
finns jag sen




Fri vers av mariasan
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-25 22:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Klok filosofi!
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan