Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande?


Uvertyr


Till min säng du kom inatt
iklädd i den svartaste kåpa
med brinnande ögon
och frostkalla läppar

In i det sista darrade jag
tills du försvann
lika hastigt som du kom..


du är, hors concours, den fagraste

av alla mitt hjärtas demoner




Fri vers av Livia
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-11-22 12:12



Bookmark and Share


  Lola
Vacker - vackra ord, alltså, på riktigt väl utvalda och tillsammans väldigt vackra ord. Dessutom en skön genomgående rytm. Fan, den blir skönare och skönare ju fler gånger man läser!
Mycket bra.
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia