Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla



kyla, välkomnande
ofamnande

kyla, du låga
temperatur

du stärker min låga


du kyla, älskar mig
i hösten

kyla, du får mig
att flamma till

min sista låga


välkomnar dig, kyla
du får mig klar

som kristall, kall
genomsynlig

helande, renande

kyla







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-27 09:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande rytm och känsla
2010-08-27

  Tillbringaren VIP
Fint!
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP