Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även tvåsam är ensam


Lyckan är Nånannanstans

Ensam längtar två
tvåsam längtar tre
ty ingen vill förstå

ingen ensam sig vill se
därför längta man till tre

nuet har ju ingen chans
om längtan är nånannanstans

bara kort i älskog rider
bort från det som alltid lider








Fri vers av Akke
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-08-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke