Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning vad min 17 år gamla son tyckte döden vara, fick mig att skriva denna


Döden

När dör en människas själ?

När hjärnan slutar fungera?

När hjärtat slagit sitt sista slag?

Nej jag man dör när alla man kände

har glömt vem man en gång var

När ingen kommer ihåg ditt namn

När ingen tänker eller sörjer dig längre

Långt efter hjärnan slutat fungera

Långt efter hjärtat slagit sitt sista slag......




Fri vers av Glensan
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-28 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välformullerad undran som sätter morgontrött hjärna i arbete!
2010-11-20

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2010-08-28

  Gawain VIP
När tiden runnit ut, eftersom ingen av oss begåvats med evigt liv. Och tur är väl att man sällan på förhand vet..

Minnen däremot kan leva mycket länge, tack och lov.
2010-08-28

  Suzy med punkterna
Fint om din pojkes tankar...
2010-08-28

  Sonja Sidorow Lapington
så nära är inte det vi inte vill se...du sa det vackert
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan